Iklan sebentar

December 10, 2010

HAI NUFFNANG


Asalkan nak ke blog ada je hal..adaptor rosak la..internet sewel la..kalo kerja tu tak pe la..aku tara kesah..hehehe..baru hari ni sempat nak update blog..huhhhh..Hari ni buat kali pertama kalinya aku buat entry pasal NUFFNANG..yang paling aku sayang...aku suke buka page diaorang sebab santekkk dan menarik la..ikhlas aku puji ni...memandangkan aku dah lame tak BW..so paham-paham jela..duit pun kureng masshukkk kahkahkahkahkah..sekarang ni aku tengah fokus untuk iklan NUFFNANG je...aku tak mo iklan len..bak kate orang setia pada yang satu..tak gitu dong..hahahahaha...kalo rezeki aku murah dapat cek dari NUFFNANG banyak benda aku nak beli..sebab dah lame aku impikan...aku nak sebuah kereta sendiri hakhakhakhak...nuff tolong saya hahaha...sebelum aku pergi..aku teringin jugak nak merasa dapat cek dari nuff..gegegege...kepada nuff...gambar yang kat atas tu saya edit sendiri khas buat nuff,,santekkk tak?..hehehehe..ok la..semoga korang semua berbahagia bersama orang yang korang sayang.orait!!..salam jumaat dari aku..daaaaa
Post a Comment