Iklan sebentar

December 04, 2010

Dapat CEK!!


Pagi semalam  aku busy check pc staff di perodua showrooms, memang penat giler la jari jemari aku hendak menulis segala program yang ada kat pc diorang pehhh keje gilakkkk...adehhhh..ada la dalam 1/2jam aku siapkan semua2 tu..tang aku tengah syok2 menyalin,,tibe2 internet kat part insurans problem..diaorang suruh aku repairkan...wooo kena jalan pula...tak pe..aku memang suke berjalan,,,hehehe..dah sampai situ aku pun betulakan la..then aku sambung blik kerja menyalin list program..akhirnya berjaya aku siapkan..fuhhhhh meletup-letup jari aku ni ha...then aku naik la office...tibe2...tibe2...haaa teka la korang pe aku dapat...hakhakhakhak..aku dapat cek elaun praktikal..cehhh ingat dari NUFFNANG ke..ADVERTLET ke..teringin la juga nak merasa kan,,tapi pape pun aku aku still menunggu..tapi aku ada musykil la dengan cek tu..apasal dia tolak 5ringgit..?.kate aritu dapat RM300..adehhh dah macam tempat aku belajar je..men tolak2 duit student..kahkahkahkahkah..papehal pun aku tara kesah la...aku bersyukur..amin..gegegegege...skang ni cek tu aku tidurkan kan kat buku report aku dulu..entah bile nak bank ni..cam tak ada mase je..kahkahkahkah.poyosss busy...dari semalam aku terpikir nak buat ape dengan duit tu yer...ada idea?..hehe 
Post a Comment