Iklan sebentar

December 15, 2010

Brush

Hari ni aku mencube sesuatu yang baru..aku try brush photoshop yang aku download banyak2..semua2 nya memang santekk gilaqqq la sampai rambang mato nak buat design ape..satu2 aku try..1st aku hontam je tak ada rupe ape langsung sampai la 3rd aku try so hasil la yang diatas tu,hehehehe,,,so how about you?..ok or k.o hehehehe..aku tak sehebat korang yang hebat gileerrr.lalalalala (mentang2 hari ni tak ada kerja,,aku buat kerja suke hati aku jew.)  bai..bai,,bai,, selamat balik office
Post a Comment