Iklan sebentar

December 28, 2010

Berjengket-jengket

Tadi Supervisor aku menyuruh aku pergi ke setiap PC untuk check la kalo2 ada game dia suruh remove ja...waduhhh...terseksa nya kaki ku nak menapak di bumi ni...terjengket-jengket mau jalan..bila  berselisih dengan orang lain aku buat tak sakit ja..fuuhhhh...jalan dan terus jalan..setiap persinggahan aku di PC diaorang mesti diaorg tanya kenapa dengan kaki kau tu, ada yang gelak berdekah-dekah sama kaki ku ni..aku cume heeeheee ja..tak mo nak cite..dah la tengah sakit..banyak bunyi plak hehehe..tak ade lahh i'm kidding lol..bila dah selesai disitu..aku check disana pula..pehhh aku tanya la sama staff disitu.."di pc ni ada game x?" ada yang jawab game kat FACEBOOK ada lah..hadoiiii men2 ya..mau tackle aku kah?..hahahha prasan...then aku ke PC seterusnya aku bersenyum la pada seorang pakcik tua yang bekerja disitu..tetiba dia bagi ceramah sama aku..dia kata "haa cam ni la name nya senyum yang ikhlas bile kerja dengan tua dan muda..senyum ja" fuhhh dia teruja sama senyuman aku kah..haha aku ngaku aku memang susah mau senyum(yekerr) hahahaha sudah la disitu ada ramai orang..hooo makin senyum dan gelak siput la aku kehkehkehkeh.....
Post a Comment