Iklan sebentar

December 21, 2010

Ape ni?


Hai, saya disini...nampak..nampak tak?..hehehe..k la hari ni aku buka portal student aku, saje nak tengok kot2 dah ada orang tolong bayarkan yuran aku ke..semangat nihh berkobar-kobar bling2...heee loading page sangat slow..adoiiihh rase macam nak masuk kat page tu je tolong loading kan..ada la dalam 7 saat baru aku boleh tengok dengan detail..woooo tibe2 aku rase cam geram+panas...cepat2 aku amik pensil aku kira balik...so masalah yang aku nak share kat korang ni lah dia pasal incentif. insentif ni kira diskaun ikut pointer..
           2.5 ke atas dapat 5%,
           3.0 ke atas dapat 10%,
            3.5 ke atas dapat 15%..
.so jimat la gak duit even seciput pun...pe yang aku tak puas hati ni sebab incentif 15% aku cikit..cube korang tengok statement yang aku show kat atas tu..kalo semakin banyak peratus nye mesti semakin banyak jumlah yang dapat ditolak..tibe2 15% aku ditolak rm57 je berbanding dengan 10% rm144..ahhh ni yang bengang nihh..ke orang bendahari dah juling tengok angka banyak2 tu?...haiiyaaa apa cita ni jangan makan duit harom wooo..tak baik.kalo nak cepat kaya buka kedai makan la...duit tak bawa mati la..
sebagai pelajar kite mesti tuntut hak kite..betul tak kawan2?..jangan biarkan duit kite melayang sewenang-wenangnya...hwa2,,HIDUP MAHASISWA!!!
Post a Comment