Iklan sebentar

November 12, 2010

Toon Boom


Hari ni aku tak tahu nak share ape dengan korang sume..tapi aku nak tunjuk kat korang hasil kerja ak dengan member aku Nierah...hahahaha macam hape je kiteorang buat animation tu gile-gile je tajuk animation kami iaitu YOYO haha sempoi..actually kami buat tu time kursus MDeC..first nak belaja mende tu pehh bapak gile bosan..sampai mengantuk..dah la tak buat ape sangat pun...tapi pape pun best la sebab dapat makanan free kehkehkeh...time presentation tu,,pehhh tahan gelak sampai ke otak je ,berderau-derau  darah jalan kat jantung sebab sound dia kelakar bagi kami.then trainer kami pun komen la dia cakap ape..ni ayat dia ".NIE JE.. CUKUP KE 20 SAAT.?...hahhaha..kat bawah ni ak ada upload kan sekali video nya..korang tengok la ye..bagi komen sekali k.aku anggap korang trainer aku yang ke-2..kahkahkahkahkah..have fun 




Post a Comment