Iklan sebentar

November 10, 2010

Mimpi lagi!!!

Mimpi dan terus mimpi tu la aku..kalo tak mimpi time tidu memang tak sah.,,ada je benda karut marut aku mimpi..yang ngeri, makan, naik motor,bas...pehh banyak la..tak terlarat aku nak taip..tapi ada satu mimpi ni yang rase malu je kalo jadi betul..arghhhh rahsia..shuttt...aku tak mo bagi tau korang kahkahkahkahkahkah..
tapi malam tadi aku mimpi aku makan kek,,geeeee gile tawar..tak sodap langsung,,then aku makan pisang..then aku terjaga pulak..selang satu mimpi aku mesti terjaga tengok jam..then aku tido balik,,mimpi pulak aku merempit naik motor dengan cousin aku..kahkahkah..tah pape entah...mimpi-mimpi aku tu sume dalam area-area kol 12p.m sampai pukul 5a.m....woooo tapi paling aku suka dapat mimpi makan la..
sebab macam-macam aku makan..tapi ada hari tu..aku mimpi aku tengah makan nasi, then tibe-tibe ada mamat buat gangguan seksual kat aku..ohhh no..pastu tibe-tibe aku pulak yang peluk mamat tu..ishhh..dah la macam hensem sebab aku tak nampak pun muke mamat tu cam mane...yang pasti dia kurus..mmg
my test la..lalalalalala..
Post a Comment