Iklan sebentar

November 22, 2010

KUku KaKi Ku


Haaaawwwuuuuuuppp (menguap badak)..giler mengantuk time subjek TRW..lagi-lagi kat dalam kuliah tu berAircorn pehhh sodap la mato ni nak pejam..tapi tak boleh tido nanti lecturer aku tu attack sape yang tido..kang tak pasal-pasal pen dia hingap kat kepale aku..hahahaha..last sekali aku buka pencil box aku then aku nampak cepit kuku..pastu aku belek-belek kuku aku cam panjang jew..heeee potong la..bio ngantuk mato ni hilang...potong punya potong sampai pendek..santekk sikit jari aku ni..tak ade la panjang kuku aku cam kuku syaitoonn.gagaga.last skali aku terfikir jap..mane aku nak buang kuku aku ni..tak nak la buang rate-rate sayang woo...hakhakhakhak..bukan senang nak tumbuh..2 bulan sekali baru tumbuh..almaklumla kuku aku ni berakar tunjang..last2 aku taruk kat atas ketas A4 then circle kan cam kt gambar tu...cam buat petanda..bile member2 aku pusing kepala kearah aku, diaorang gelak cubit kahkhahkahkahkakahkhkahak..diorang kate aku tak ada kerje buat cam tu..hahahah,,memang pun wehh..kuku azimat tu.. selang 2 bulan tu kua emas, tak emas pun duit..tu pasal aku simpan kuku aku tu kat tabung duit..sebab lame2 jadi menimbum duit aku dari scholarship.lalalalaalalalalalalalalala..wekkkk
Post a Comment