Iklan sebentar

November 15, 2010

Bile tak ada keje..


Hari ni aku tak ada kerja..cuma pagi tadi je ada keje sikit..tapi disaat bosan yang melampau aku pun cari kerja sendiri..first aku buak folder picture aku,then aku jengok-jengok gambar lame..tibe-tibe ade 1 folder yang membuka mate ku untuk buka folder yang bername SAMTAJ 07 so dengan pantasnya jariku mengklik folder tu "tikk"...yehh.buka-buka pehh berdekah-dekah aku kesorangan kat office ni tengok gambar tu...nasib baik staff lain tak perasan.,..hohoho..tibe-tibe aku terpikir untuk mengEDIT gambar tu..pe lagi..dengan secepat mungkin aku buka Photoshop dan aku edit secara sempoi..kahkahkahkahkahkah..sory yer kawan-kawan ku sebab aku edit muke korang lagi jelas..sebab kawan blogger aku nak tengok..ngehngehngeh...rase macam nak sekolah lagi je ..seronok rase nye tengok...
Post a Comment