Iklan sebentar

October 29, 2010

Outing!!!

 Tengok wayang!!....aku suka sebab orang depan aku yang belanja aku tengok wayang,,gagaga,,thank dayah wahid...semoga ko lebih kurus la.opss jangan marah lalalalala

Time ni kami pergi untuk dapatkan ais krim yang sedap tu..tengok kat google giler la tinggi ais krim tu sampai bernafsu aku tengok gegegegege...sekali pergi pendek je..aarrrggggg tapi pape pun aku puas hati sebab dapat makan...yehhhhhhh...enjoy

October 28, 2010

sama tak?

apa pendapat korang dengan muke mereka?..ada yang sama tak..tolong bagi tau saya ok...tolong-tolong..hehhe tq

October 26, 2010

Title??

Hari ini tak tau nak cakap pasal ape...tapi tangan ni rasa cam nak penampar orang je,,,,
sini...sini...sini....aku paannnggggggggggg muke ko!!!!
dah la pelat..diam-diam ko kat situ

October 24, 2010

My 2nd wish!!!



Arrghhhh gilakkkk smart sehhh dress up dia..gagagagaga..maybe antara korang kenal sape ni..dan ada antara korang tertanya-tanya sape lelaki tu..hahaha,,bagi yang tak tahu sape lelaki tu..tu adalah pakwe saya for coming soon...kahkhakhakhakhakahahkah..(bile lagi nak perasan..kalo dah mati nanti tak boleh perasan dah..)-...)..aku nak pakwe cam ni..kehkehkehkehkehkeh!!!(just kidding) kalo betul pun lagi aku suka..!!

October 23, 2010

sakit dalam hati sape yang nampak..!!

kadang-kadang hidup ni gembira, seronok berkawan dengan sesiapa pun..tapi bila dah ramai kawan kena jaga hati diaorang pula,,,letih la pula kalau kawan sendiri buat perangai cam taik... kan sape suka...nak-nak aku yang kena..memang hangin satu badan la aku..!!bajeeett bagus plak kau kan kat sini...buat muke plak...lagi la aku bermuka-muka....kalau santekk sangat muke tu tah hape la nak wat muke...tapi kalo muke lawa buat muke tempe tak lawa gak aku rase....adoiii lemas aku tengok perangai ko yang dalam kebajetan...jangan gelabah boleh tak,,!!,penat aku tengok...jadi orang biar cool..jangan kalut-kalut...kengkabut sentiasa...pastu ko tak payah la perasan ko tu perfect ok...no body perfect in the world la...aku benci dengan perangai manusia yang suka hipokrit..pastu tak sayang mulut plak tu,,dok ngate-ngate..hatttuiiiii la we!!.ngeri tengok manusia zaman sekarang ni...almaklumla dah akhir zaman..macam-macam perangai ada...walau pun aku senyap..ada gak yang bagi pahala kat aku...tak ape la..normal la tu...
manusia kan!!!...tapi pape pun aku nak orang yang bajet bagus tu,,,sedar la diri ko tu!!!..meluat aku tengok...nak bajet tu boleh tapi bertempat la yer...siot je dapat ko!!! (geram..aku lepas kan sume ni dari isi hati aku..marah2)

October 15, 2010

skema sehhh!!!

apa macam dengan kami?.....
ok la..ada orang kate gambar ni tak skema..
cube bagi tau saya sape yang paling sannteekkk kat situ..
hahahhahaha

October 04, 2010

Gelagat kucing dirumahKU!!!


sedap nya dia parking kat situ...kot jatuh benda tu...lintang pukang lari kang ...!!



comel sangat,,tapi sekarang kau dah tua la ICAM..tak tomel lagi dah...



haaa dah puas tido...dia tunggu makanan kat tudung saji tu yer!!



pehhh sedap tido kat lantai...nak enjoy