Iklan sebentar

August 26, 2010

yehhhhhh!!!

Yehhhhhh semua kerja dah selesai!!!
.
.
.
.
.
.
final dah habis..
.
.
.
projek dah beres~!!!
.
.
.
akhir sekali kemas barang cabut lari balik rumah!!
bahagia hidup aku kini...cuma tinggal praktikal saja yang perlu aku lakukan pada awal bulan november

August 09, 2010

Meow TALAM makan durian

video

kali pertama aku tengok kucing makan durian.hairan dan up to date betul la kucing zaman sekarang ni, semua benda boleh telan.tapi tak tau la bagi korang mungkin dah biasa tengok situasi macam itu...sebenarnya itu kucing adik perempuan aku, kucing tu semua makanan dibalonnya, coklat, ais batu, tah2 kangkung pun makan juga....-) semoga terhibur baibai

August 02, 2010

Siapakah ini?

Tadi aku buka facebook aku jap...aku nak cari classmate aku dulu..tup-tup lain yang aku jumpa..haha berdekah aku sorang-sorang sebab tengok gambar tu..wakakaka..rase-rase korang kenal tak sape budak laki yang kecil tu...sekarang dah ada band sendiri...group diaorang cuma 3 orang je,,,dh banyak klu aku bagi tu..teka la..kalau korang tau memang hebat la...ok baibai