Iklan sebentar

July 10, 2010

unique LAMP!!!

Cube teka amende ni??..sape jawab betul aku belanje coki-coki 5 batang..,hehehehe..kalo ada yang jawab lampu, ha memang betul pun tu lampu..tapi tu bukan lampu tido,,tapi lampu projek..opsssss haa,,,korang jangan pikir yang tu pulak...i mean lampu ni sebagai kerja projek budak bilik aku..!!! ha baru clear kan,,kalo aku tak bagi tau tah ape tah otak korang melucah agaknya..hehehe...actually, lampu ni dibuat dari tempurung, kreatif, inovatif, positif, dan negatif la yang buat ni,,, boleh la kawan aku tempah... sebab kawan aku sampai nak pinjam, buat lampu tido die,,hahahaha,,, sapa la tu orangnya..=)
Post a Comment