Iklan sebentar

July 05, 2010

sekujur MAYAT!!! berselimut putih...


Haaaaa ni ape plak ni? cam seram je..ehhh seram ke?..mari kite terjah...mencari suatu kebenaran yang pasti...yehhhhh ok, first korang perasan tak, ape yang terkeluar dari selimut tu??..nampak tak amende..ishhh aku dah nampak dah...second, korang ada nampak tak kawasan yang di BLUR kan??..haaa nampak kan..teka la sendiri amende tu...third, cube korang tengok kat bahagian kaki nya...agak-agak korang kenapa tajam kat bahagian tu...??kaki nya tak ada daging kot !!!...heee pandai je la aku buat spekulasi...ok lah, sebelum aku tutup tirai bagi cerita ni, aku bagi tau kat korang la cite yang sebenarnya...actually, ni la gaye tido seorang pelajar yang berada dalam keadaan sejuk, duduk bawah kipas plak tu, dengan cuaca yang sejuk sebab hujan..pehhhhhhhhh memang syok la tido sejuk-sejuk ni...ggegegegeggegegegege..menggigil-gigil gigi..pastu, selubung satu badan dengan selimut cam mayat hehehhee...
Post a Comment