Iklan sebentar

July 13, 2010

pop!! pop!! pop!!...

Abis licin aku makan nasi GORENG TOM YAM malam tadi...sedap makan panas-panas,,,almaklumla, sebab tengahari aku tak LUNCH pun..tu yang cam kebulur tu!!! wakaka
Seseorang yang taksub dan hairan, mengapa patung tu lebih tinggi dari dia,,,korang ada jawapan nya tak??rase-rase...
Rutin harian aku, balik class je,,bukaa laptop dan online....mencari sesuatu yang aneh!!!..
Anak-anak kucing yang tomey..tido pun boleh tersusun...kalo aku tido dengan member aku, abis la aku kena sepak tendang...kaki tangan sume hinggap kat badan aku..hehehheehe!!!
Post a Comment