Iklan sebentar

July 08, 2010

Jerittttt sekuat hati !!!


Agggggggggggggggggggggghhhhhhhhh!!!! setan, geram, vavi, siot, ,mula la mulut budiman aku ni nak mencarut macam-macam.!!! rase cam nak mengamuk je..nak hempas pintu kuat-kuat, nak campak sume benda yang ada kat depan mate aku, nak jerit kuat-kuat kat telinga kucing, rase nak marah orang pun ada ni..fuuhhhhhhhh tapi tak pe aku kena sabar gak !!!! ...kalau sabar lame-lame, makan sabar aku nati...hati aku perit la nak lalui semua ni,,,SHIT !!! nanti mula la hati jahat aku ni, pikir macam-macam kat orang lain...Aku paling tak suka kalau orang buat perkara bangang, padahal tak ada menda pun....aku tau setiap manusia ada weakness masing-masing, tapi kalau over sangat sape tahan..aku rase kalau binatang pun tak tahan gak..silap hari bulan kena ngappp ada la...mati lagi bagus la..aaarrrrrrrrrrrrggggggggg!!!
kat sini je la aku boleh lepaskan geram aku, tension aku, luahan aku, sebab aku tak suka cakap masalah cam ni kat member-member aku,,,,kat sini lagi best,,macam-macam boleh aku buat !!!,,
Post a Comment