Iklan sebentar

July 16, 2010

AL-FATIHAH !!!

Hari ni, bersamaan dengan 17-7-2010 adalah birthday kawan aku yang telah pergi buat selamanya...ni first time buat kami, kehilangan seorang kawan (kanan dari bawah))..boleh dikatakan arwah tu fun, style, friendly, dan macam-macam la..Arwah meninggal sebab ada kuman kat otak, ada yang kata kena denggi,,entah aku pun tak tau mane satu yang betul..yang bertarikh 18-1-2008,,aku ingat tarikh tu pun sebab same dengan tarikh mak cik aku meninggal, awal tahun hari tu...hooo sodih.!!.kepada reader sila sedekahkan AL-FATIHAH buat kawan kami, serta mak cik aku..semoga mereka diletakkan ditempat orang-orang yang beriman...

Post a Comment