Iklan sebentar

July 27, 2010

what happen to ME!!


This week I have a lot of work to be completed, so tired to cope .. what is important to complete all the work done, ... Ahhh i feel very tense and angry ... owhh for myself, just to be strong in the Strive for the best in college,,,, I remember my father and mother, they want to see the success of our children ..

July 20, 2010

Mencari GIGI disebalik tulang-tulang ayam...

uiitttt kenape dengan gigi ni...ishhhh2..meh sini aku cita ok..cam ni cite die, tengah syok-syok dia makan nasi lemak dengan ayam goreng, sampai togel ayam goreng tu die gigit, tup-tup dia terasa cam gigi dia patah...dia pun cari la serpihan gigi tu kat tulang-tulang ayam..malangnya tak jumpa pun...hehhehe..dia pun ape lagi,,menjerit sambil ketawa di depan cermin sambil membelek-belek gigi dia..wakakaka..takziah la aku ucapkan...cepat-cepat pergi klinik tambah gigi baru tu...=)

July 16, 2010

AL-FATIHAH !!!

Hari ni, bersamaan dengan 17-7-2010 adalah birthday kawan aku yang telah pergi buat selamanya...ni first time buat kami, kehilangan seorang kawan (kanan dari bawah))..boleh dikatakan arwah tu fun, style, friendly, dan macam-macam la..Arwah meninggal sebab ada kuman kat otak, ada yang kata kena denggi,,entah aku pun tak tau mane satu yang betul..yang bertarikh 18-1-2008,,aku ingat tarikh tu pun sebab same dengan tarikh mak cik aku meninggal, awal tahun hari tu...hooo sodih.!!.kepada reader sila sedekahkan AL-FATIHAH buat kawan kami, serta mak cik aku..semoga mereka diletakkan ditempat orang-orang yang beriman...

July 13, 2010

pop!! pop!! pop!!...

Abis licin aku makan nasi GORENG TOM YAM malam tadi...sedap makan panas-panas,,,almaklumla, sebab tengahari aku tak LUNCH pun..tu yang cam kebulur tu!!! wakaka
Seseorang yang taksub dan hairan, mengapa patung tu lebih tinggi dari dia,,,korang ada jawapan nya tak??rase-rase...
Rutin harian aku, balik class je,,bukaa laptop dan online....mencari sesuatu yang aneh!!!..
Anak-anak kucing yang tomey..tido pun boleh tersusun...kalo aku tido dengan member aku, abis la aku kena sepak tendang...kaki tangan sume hinggap kat badan aku..hehehheehe!!!

July 10, 2010

unique LAMP!!!

Cube teka amende ni??..sape jawab betul aku belanje coki-coki 5 batang..,hehehehe..kalo ada yang jawab lampu, ha memang betul pun tu lampu..tapi tu bukan lampu tido,,tapi lampu projek..opsssss haa,,,korang jangan pikir yang tu pulak...i mean lampu ni sebagai kerja projek budak bilik aku..!!! ha baru clear kan,,kalo aku tak bagi tau tah ape tah otak korang melucah agaknya..hehehe...actually, lampu ni dibuat dari tempurung, kreatif, inovatif, positif, dan negatif la yang buat ni,,, boleh la kawan aku tempah... sebab kawan aku sampai nak pinjam, buat lampu tido die,,hahahaha,,, sapa la tu orangnya..=)

July 08, 2010

Jerittttt sekuat hati !!!


Agggggggggggggggggggggghhhhhhhhh!!!! setan, geram, vavi, siot, ,mula la mulut budiman aku ni nak mencarut macam-macam.!!! rase cam nak mengamuk je..nak hempas pintu kuat-kuat, nak campak sume benda yang ada kat depan mate aku, nak jerit kuat-kuat kat telinga kucing, rase nak marah orang pun ada ni..fuuhhhhhhhh tapi tak pe aku kena sabar gak !!!! ...kalau sabar lame-lame, makan sabar aku nati...hati aku perit la nak lalui semua ni,,,SHIT !!! nanti mula la hati jahat aku ni, pikir macam-macam kat orang lain...Aku paling tak suka kalau orang buat perkara bangang, padahal tak ada menda pun....aku tau setiap manusia ada weakness masing-masing, tapi kalau over sangat sape tahan..aku rase kalau binatang pun tak tahan gak..silap hari bulan kena ngappp ada la...mati lagi bagus la..aaarrrrrrrrrrrrggggggggg!!!
kat sini je la aku boleh lepaskan geram aku, tension aku, luahan aku, sebab aku tak suka cakap masalah cam ni kat member-member aku,,,,kat sini lagi best,,macam-macam boleh aku buat !!!,,

July 06, 2010

Dapat AWARD!!!

Yehhhh pagi ni aku dapat AWARD dari MEll..terima kasih..event pink, but it nice..i appreciate!!!
sape lagi nak bagi saya award..hahhahahahaa..demand!!!





Malam nie aku dapat AWARD lagi dari MINA ..thanks a lot ya..
aku akan jaga award yang aku dapat ni dengan baik-baik...

July 05, 2010

sekujur MAYAT!!! berselimut putih...


Haaaaa ni ape plak ni? cam seram je..ehhh seram ke?..mari kite terjah...mencari suatu kebenaran yang pasti...yehhhhh ok, first korang perasan tak, ape yang terkeluar dari selimut tu??..nampak tak amende..ishhh aku dah nampak dah...second, korang ada nampak tak kawasan yang di BLUR kan??..haaa nampak kan..teka la sendiri amende tu...third, cube korang tengok kat bahagian kaki nya...agak-agak korang kenapa tajam kat bahagian tu...??kaki nya tak ada daging kot !!!...heee pandai je la aku buat spekulasi...ok lah, sebelum aku tutup tirai bagi cerita ni, aku bagi tau kat korang la cite yang sebenarnya...actually, ni la gaye tido seorang pelajar yang berada dalam keadaan sejuk, duduk bawah kipas plak tu, dengan cuaca yang sejuk sebab hujan..pehhhhhhhhh memang syok la tido sejuk-sejuk ni...ggegegegeggegegegege..menggigil-gigil gigi..pastu, selubung satu badan dengan selimut cam mayat hehehhee...

July 02, 2010

Go to the Shah Alam...






Hari ini, pelajar DIPLOMA (I.T) pergi ke shah alam untuk memenuhi ruang seminar di Dewan Jubli Perak..huuhhhhhhhhh..memang padat la..pelajar UNISEL pun ada gak...tapi yang aku tak tahan tu, time orang tu bebel la..gileee ngantuk mate aku ni, sampai tertido..heehhhhh..
pe yang penting dapat makan free tadi..yeyeyeyeyeyeyeyeye...