Iklan sebentar

June 24, 2010

Sampah!!

Kalau korang pandai, cuba teka kat mane tempat ni?..Wangi doh kalau korang lalu kat situ..nak terberak pun ada....shit,,,tengok la apa sudah jadi dengan tempat tu...ada orang marah sampai spray kat wall tu,,,"JANGAN BUANG SAMPAH BODOH!!!"..fuhhhh..tak la ganas mane statement bodoh tu, tapi terasa la cikit..lalalalalalala...tapi pape hal pun jagalah kebersihan negara...

P/S : jangan buang sampah merata-rata, jaga kebersihan alam..tak ada sampah, tak ada lalat..
ye dak!!!
Post a Comment