Iklan sebentar

June 18, 2010

Air Najiskah??


Adehhh apa aku nak buat ni, duduk diam je, lenguh pula saraf periferi aku ni,..... baring kejap la,esssshhh tak best pula,...sorok-sorok kepala kat bawah katil, eessshhh tak syok, gelap je tak nampak alam...ahhhh buka laptop la,..yehhhh,,,duduk kat tepi tingkap la, syok sikit boleh cuci mata, tengok orang lalu lalang naik kereta, motor, pak guard naik basikal...dengan angin yang slow motion memang nikmat (....,Tengah syok layan Youtube,..) ehhh air apa dari atas ni, abis kena rambut aku yang cantik ni, shit tengok-tengok, orang atas buang air, tah air ape pun aku tak tau la..kalau letak pokok bunga kat tepi tingkap ni ok gak, sebab ada yang tolong menyiramkan.kalo air najis, ermm mati la kot pokok bunga tu....


p/s:Amaran halus Kepada penghuni yang mendiami p8, aras 3, 3, 5, 6 and so on..tolong jangan buang segala air dari tingkap, ...kang aku report dengan rektor.
Post a Comment