Iklan sebentar

June 29, 2010

Ohhh Kepalaku!!

Ahhh lega sikit kepala ni...tadi mid term TRE, giler serabut otak nak jawab!!
ada yang menjaga, 3 orang pulak tu shit, nak tiru pun tak ada
can,,,huuuhhhhh,,,yang senang boleh la aku jawab, yang
susah,, haaa melilau mata tengok sana sini,,,bisik-bisik dengan
kawan sebelah tanya jawapan...hehhehe,,dapat jugak jawapan!!
kui3...soalan yang aku tak dapat jawab, aku jawab ikut suka pala aku
je la..tah merapu-merapu aku jawab,,tak pe la, asalkan
kertas jawapan aku tak kosong,,,daripada kosong, baik aku penuhkan
kertas tu dengan jawapan, walaupun merepek-repek betul tak??!!
yehhhhhhhhhh,,,lol..

p/s : Last semester jangan buat pasal ye,,rajin-rajin sikit belajar tu,,hooo
Post a Comment