Iklan sebentar

June 29, 2010

Ohhh Kepalaku!!

Ahhh lega sikit kepala ni...tadi mid term TRE, giler serabut otak nak jawab!!
ada yang menjaga, 3 orang pulak tu shit, nak tiru pun tak ada
can,,,huuuhhhhh,,,yang senang boleh la aku jawab, yang
susah,, haaa melilau mata tengok sana sini,,,bisik-bisik dengan
kawan sebelah tanya jawapan...hehhehe,,dapat jugak jawapan!!
kui3...soalan yang aku tak dapat jawab, aku jawab ikut suka pala aku
je la..tah merapu-merapu aku jawab,,tak pe la, asalkan
kertas jawapan aku tak kosong,,,daripada kosong, baik aku penuhkan
kertas tu dengan jawapan, walaupun merepek-repek betul tak??!!
yehhhhhhhhhh,,,lol..

p/s : Last semester jangan buat pasal ye,,rajin-rajin sikit belajar tu,,hooo

June 27, 2010

virus!!!..vavi

Adehh bila la KETUAT aku nak hilang ni..geli la aku tengok dia bertapak kat ibu jari kaki aku ni,..
makin bersemadi dan beranak-beranak.eeeee gatal la kepala aku tengok..jijik,
aku pijak-pijak pun dia begik tak nak mati gak...durjana punya KETUAT!!!,,,
ahhh tak boleh jadi ni,,makin lame KETUAT lepak kat kaki aku,
makin besar kepale la dia buat hal kat ibu jari kaki ak ni....tunggu ko,
nanti aku bubuh racun kat kaum kerabat ko!!!
haaaaa nah amik ko..sakitkan..melepur dah pun ko KETUAT,,padan muka ko..!!
dalam masa 1 bulan ko akan mati di tangan aku..yehhh
tak sabar aku nak tengok ko mati weh KETUAT bodoh!!!..

June 25, 2010

Hangout di petang hari!!

1, 2, 3...senyumm...


snap dari belakang!!fuhh


Melulu jalan cik kak...nak kemana tu??


Lorong Haji Taib Andak!!!

.........hari ni aku malas nak bebel-bebel.sebab tak ada ayat nak diconteng kat sini.......
jadi aku upload je la gambar-gambar yang terbaru!!!
yehhhhhhhh

June 24, 2010

Sampah!!

Kalau korang pandai, cuba teka kat mane tempat ni?..Wangi doh kalau korang lalu kat situ..nak terberak pun ada....shit,,,tengok la apa sudah jadi dengan tempat tu...ada orang marah sampai spray kat wall tu,,,"JANGAN BUANG SAMPAH BODOH!!!"..fuhhhh..tak la ganas mane statement bodoh tu, tapi terasa la cikit..lalalalalalala...tapi pape hal pun jagalah kebersihan negara...

P/S : jangan buang sampah merata-rata, jaga kebersihan alam..tak ada sampah, tak ada lalat..
ye dak!!!

Katil Anak Dara!!


Ni lah baju-baju tok wan aku, yang dah kering dijemur...Disebabkan dia malas nak lipat baju, dia tebar-tebarkan baju kat katil macam roti canai, gilerr betul tok wan aku tu..baju dah la banyak,..nasib baik ko bujang lagi tok wan...Nampak kucing mesti kucing nak tido kat baju ko tu...tapi nasib baik kucing tu kat luar bilik,... 'tak dapat tido kat baju ko, dapat tido kat baldi ko pun jadilah..'Tok,..tah-tah kucing tu, kucing bunian tak..?sebab, dah banyak kali aku nampak kucing tu tido kat baldi tok...tak pun sebab ada kain busuk kat baldi tok,...hhohohohoho...tok wan jarang basuh baju yer..??kantoi..



P/S : kepada TOK WAN (budak sekinchan) peace,..jangan belasah saya kalau baca nie..saya sayang TOK WAN saya!!!

June 18, 2010

Air Najiskah??


Adehhh apa aku nak buat ni, duduk diam je, lenguh pula saraf periferi aku ni,..... baring kejap la,esssshhh tak best pula,...sorok-sorok kepala kat bawah katil, eessshhh tak syok, gelap je tak nampak alam...ahhhh buka laptop la,..yehhhh,,,duduk kat tepi tingkap la, syok sikit boleh cuci mata, tengok orang lalu lalang naik kereta, motor, pak guard naik basikal...dengan angin yang slow motion memang nikmat (....,Tengah syok layan Youtube,..) ehhh air apa dari atas ni, abis kena rambut aku yang cantik ni, shit tengok-tengok, orang atas buang air, tah air ape pun aku tak tau la..kalau letak pokok bunga kat tepi tingkap ni ok gak, sebab ada yang tolong menyiramkan.kalo air najis, ermm mati la kot pokok bunga tu....


p/s:Amaran halus Kepada penghuni yang mendiami p8, aras 3, 3, 5, 6 and so on..tolong jangan buang segala air dari tingkap, ...kang aku report dengan rektor.

June 09, 2010

MAnusia ATAU Binatang!!


Inilah sifat manusia pada masa kini...sayangkan anak terlampau-lampau sampai tidurkan anak di tepi jalan!!!yang ditemani oleh nyamuk-nyamuk dan serangga-seranggan kecil!!!...agak-agak hidup lagi ke mati bayi tu ha??






Yang ini satu kes plak!!!kot yer pun nak buang anak jangan la biarkan disitu aje,,kuburkan ada..kafankan bayi tu elok2..tak ade la badan bayi tu dimakan dengan burung gagak ke, semut ke, ular ke, ni tidak yang bijak sangat letak dekat daun pisang tu pehal..daun pisang tu boleh gune buat lemang la!!!SHIT..






Haaa yang ini lagi best!!!nak kate ikan mati tapi kenape macam tangan bayi je!!! tah2 mmg ya kot tangan bayi..kot yer pun nak buat jahat, hati tu budiman la cikit, tak payah la hati kering macam "IBLIS""SYAITOOON"..ayam , itik, semut , katak, tengok tangan baby tu pun sedih!!!..







Ni mesti kes nak buang sampah, tapi lori alam flora fauna tak lalu pun..so campak aje sampah tu kat semak2..sampaikan bayi pun nak dibuang juga!! dasyat2..nasib baik la masa korang bayi dulu mak bapak korang tak buang cam anak ko ni kan!!! bertuah la kau...tau2 dah besar, hidup plak tu...dah besar buat pasal, buang bayi macam buang najis!!!