Iklan sebentar

April 16, 2010

Kucing-kucing peliharaan adik aku


Adik aku memang suke giler dengan kucing..boleh dikate kan tiap kucing yang mati ade je anak kucing yang baru beranak...adik aku apa lagi excited gile la..macam2 name adik aku taruk name kucing tuh..yang aku tau icam, lola, along, angah, alang,haaaaaa tu je la kot...hari2 adik aku bagi makan sedap punya..ade satu hari tu, kucing mati sebab bapak aku langgar, adik aku ape lagi menangis la...pastu adik aku tanam kat bawah pokok pisang.huahuahuahauahua..kucing2...
bertuah kau.dah la comel..dapat aku habis la kau kucing...

Post a Comment