Iklan sebentar

April 16, 2010

Kucing-kucing peliharaan adik aku


Adik aku memang suke giler dengan kucing..boleh dikate kan tiap kucing yang mati ade je anak kucing yang baru beranak...adik aku apa lagi excited gile la..macam2 name adik aku taruk name kucing tuh..yang aku tau icam, lola, along, angah, alang,haaaaaa tu je la kot...hari2 adik aku bagi makan sedap punya..ade satu hari tu, kucing mati sebab bapak aku langgar, adik aku ape lagi menangis la...pastu adik aku tanam kat bawah pokok pisang.huahuahuahauahua..kucing2...
bertuah kau.dah la comel..dapat aku habis la kau kucing...

Arnab copik...


Hari ahad lepas adik aku la copik beria nak beli arnab, pastu emak aku pun bagi la copik rm10 tok beli arnab..pastu adik aku pun pergi la beli...balik2 tengok adik aku beli arnab warna hitam...peh emak aku cakap arnab ke ape nih hitam lesung batu je..gelak gler aku dengar ..pastu hari isnin nya pulak bapak aku pergi beli lagi seekor arnab..baru la comel cikit warna putih..bulunya pun gebu je macam bulu bear..kui3..kecik je tomey2
kat bwh ni ade video pasal
arnab copik..adik aku buli
arnab 2..

video