Iklan sebentar

April 10, 2014

Tutorial

Salam Khamis..........

Waduh....cepat sungguh masa berlalu, kalau dah masuk hari rabu nak ke seterusnya memang rasa laju je, kalau isnin hendak ke hari selasa tu rasa macam lambat. Ha itu lah hakikatnya yang kita rasa di dunia pada zaman sekarang iaitu FASA 4.

Sebenarnya hari ini aku sambung sikit lagi touch up blog ni, best pula aku aku tutorial dekat blog otai dengan coding hehe, aku buat tadi pun ada yang jadi dan ada yang tak menjadi hermm nasib-nasib lah kalau jadi pun...thanks ye kepada mereka yang sudi berkongsi Tutorial kepada orang ramai, ha kalau korang nak make up lagi blog korang boleh la usha coding yang berjela, ciput pun ada...macam-macam ada macam astro gitu, dekat bawah ni aku ada nyatakan link mereka-mereka yang terer :

1- JOM BINA BLOG
2- AINDZAYA
3- BICARAFARAH
4- LYSSASECRET

Ha itu la link diaorang, Thanks a lot yer awak, blog tutorial awak sangat membantu. Ha sebelum terlupa blog aku dah asik turun hujan je kat sini, jangan lupa bawak payung besar sikit tau, cuba tengok kucing aku kat bawah tu, asik tidur aja dari bulan lepas...entah hidup ke mati tak tahu la aku, berdengkur je.

Ok la guy, aku nak out dulu, jap lagi budak-budak sekolah dah balik confirm mahu serbu ini komputer,,, alahai adik-adikku..guna cermat-cermat ye.rosak kang bos akak marah nanti.

P/S : Jangan tinggal solat, puasa ganti siapa yang tak habis ganti lagi, dah nak Ramadhan, & last sekali jangan lupa makan orait, tak makan tak sihat nanti hehehe..


                                                              ****Wassalam****

April 08, 2014

Tamat

Selamat Tengahari,,,,,

Hari ini siap sudah renovation ala-ala simple kat blog aku ini, tak reti aku nak buat cantik-cantik dan nampak exclusive macam blog korang,,,,dari semalam aku jadi Shuib Sepahtu asik peninggggg arrr kepala ini,,datang tempat kerja terus pening,, balik rumah tak pening pun, heran bin kepelikan, ada jin ke kat tempat kerja aku ni wahahahaha.

Apa pun thanks kepada blog tutorial UNWANTED memang sangat berguna, memang superb, dan memang hebat..makin pening tadi tengok coding banyak-banyak, apa pun tak usah di layankan sangat hehehe,,prinsip aku selagi boleh bertahan. So guy's siapa rasa nak cantikan blog atau apa sahaja jom lepak blog brother tu, tak tahu tanya ja sama dia,,sempoi ja dia tu macam Shuib );


 

p/s : Jaga Kesihatan ok. cuaca yang tidak menentu sekarang ni, kadang badan kita tak dapat terima perubahan cuaca yang berubah-ubah..Take care

April 01, 2014

Surah Kahfi Ayat 10 Awal dan Akhir

Mari Mengaji - Edisi Surah Kahfi bukan (alif, ba, ta)

Kalau tak mampu nak baca semua baca 10 ayat awal dan akhir pun dah ok,,kalau hafal lagi bagus..
islam tidak menyusahkan (diri kita je selalu yang anggap susah) aku perli diri aku sendiri ni..jom amalkan start dari hari ini