Iklan sebentar

October 31, 2014

FARIS

Selamat hari Jumaat kawan-kawan............

Hari ini 31/11/2014.............. (hantar report, USP, Finance)
Esok 1/11/2014.............. (tidur, jalan-jalan, nontot TV)

Huwaaaa lega settle sudah semua kerja aku,,,,,,,ini hari aku mau tunjukkan dekat korang seorang budak yang bernama Faris (anak buah member)....hohoho sohai ini budak tahu la putih.

Ha itu la dia, bukan main malu jumpa kawan acik dia......siap tutup muka lagi, last-last pergi makan pun nak ikut juga hehe budak kecik owhh budak kecik. tak padan dengan badan kau yang halus. Aku suka sakat dia best....sebab dia melawan balik hahaha aku kan suka cari pasal dengan budak-budak yang hyperactive macam dia.

Hari tu ada program dekat library Taman Muhibah.....ini budak pun ada buat sibuk konon-konon join program.....kerja dia tolong melalak, tengok Youtube tu je......haha gambar dekat bawah ni aku saja sakat dia nak ambil gambar dia..pehhh malu bukan main....macam budak perempuan.....budak perempuan pun tak malu camtu...poyo la kau budak hihi.


 Ecewahh konon baca buku la tu..puihhhh padahal dalam hati...hee cepat la ambil gambar aku yang hensem ni );


Haa yang ni dia kena sakat dengan Kak Nad..ambil kau...jerit telolong la kau,,sebenarnya 1 lagi benda hijau yang budak ni pegang aku sumbat dekat dalam seluar dia..hahha saja nak suruh dia ambil sendiri dalam seluar dia yang sempit tu ):


Ha yang ni dia dh control macho......pehhhh akhirnya pandang juga kau kat camera Hp aku, kau tak payah nak malu sangat....last-last kau balas juga sepak, tumbuk aku );



Itu lah cerita aku yang paling ringkas untuk hari ni...sorry ye kalau ada mak bapak, saudara dia yang bace ni...aku dah sakat dia macam kucing aku hahaha peace yoww

P/S : Selamat Solat Jumaat..........jom berselawat.........

October 24, 2014

JERUK ASAM BOI

Assalamualaikum dan selamat petang kalian semua, haa lama sangat dah aku menyepikan blog nih....rasa-rasa sebab apa....kemalasan ke kesibukan ke ketiduran..); siapa hebat cuba teka hehe

Hari ini kerajinan aku datang bawa makanan untuk korang yepiiiiii..yepiiiiii..wahhhh siapa suka makan jeruk ni, terliur tengok...siapa yang puasa tu sorry ye terbelanja gambar pula hehe. 

Jeruk asam boi ini ada apple,mangga,betik & jambu, harga pun murah je.

- Cuba korang bayangkan makan jeruk time korang bersantai petang-petang dekat luar rumah sambil di tiupkan angin yang sepoi-sepoi sayup...pehhhh nikmat sungguh.

- Situasi kedua plak bila makan jeruk ni sambil layan TV, omak aiii masuk tangan kat dalam balang buat kali ke 5 dah habis sebab orang sebelah tolong lahapkan..kehkehkeh jilat jari je la ye.

- Situasi ketiga bila korang buat travel jalan jauh yang memakan masa berjam-jam, so apa lagi makan la jeruk ni confirm sakit pinggang, otak hilang sebab sudah di rangsang oleh asam manis jeruk-jeruk ini untuk segarkan otak yang mengantuk.

- Situasi terakhir, kepada yang mengidam nak makan yang asam manis untuk kejutkan otak dan badan yang lemah boleh la makan ni...confirm segar-bugar... nak ajak gaduh pun boleh.

Pesanan untuk yang tengah study tidak di galakkan makan jeruk ini, nanti karang aku juga yang di persalahkan hihihihi. peace yowwwww ....kalau nak makan jangan banyak-banyak, cukup la lepaskan gian hendak merasa );

Dekat bawah ni aku belanja lagi gambar uhukkkk haishhhhh kecuq air liuq aku tengok..uhaiiiii dah lah favorite.

So kepada sesiapa yang berminat nak merasa ini jeruk boleh whatapp saya di no ini : 0192740184

tapi siapa yang duduk area sabak bernam ke bawah boleh ambil direct dengan saya, kalau hendak saya hantarkan kena caj sikitlah hehe





P/S : Sorry ye kepada yang tengah puasa tu...menggugatkan nafsu makan pula di petang hari macam nih